Saltar apartados

PLA DE COMUNICACION DEL DEPARTAMENT

L'informe d'Avaluació de riscos psicosocials va posar de manifest la necessitat i importància de conscienciar al personal de la UA perquè assumisca una cultura preventiva que afavorisca un clima laboral favorable. Una de les metes que es proposen en aquest estudi és l'existència d'un Pla de Comunicació que afavorisca el trànsit de la informació que es genera en la UA i en el propi departament.

En aquesta pàgina s'enllaçarà la informació que baix diferents aspectes considerem d'interès per al personal del departament, amb l'objectiu d'afavorir la seua actualització en la informació per a una millor prestació del seu treball i una millora en les relacions personals. Igualment, es crea una llista de distribució de Comunicats Interns que, de forma periòdica, la secretària del departament remetrà quan es produïsquen notícies d'interès per al conjunt del personal del Servei.

Departament d'Innovació i Formació Didàctica


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464