Saltar apartados

Especialista en Didàctica del Teatre. El teatre en l'Aula

Presentació 

És possible que no sàpies que Èdip segueix plorant la seua ceguesa per les platges perdudes de l'Egeu, o que ignores que al Comendador el va matar Fuenteovejunica, ¿qui si no? Però el que no ignores és que el teatre és un miracle, sempre vell, sempre nou, capaç de fer-nos plorar i riure, de commoure'ns i purgar-nos l'ànima, d'espentar-nos a la pietat i a l'odi. El teatre és escola i fòrum, interior i via pública, senyoriu i fam, veritat i mentida, realitat i ficció, paraula i gest, silenci i crit.

Doncs, amb tots aqueixos ingredients i uns altres més que no hem esmentat t'oferim un coctel fresc i saborós, dolç i salat, amb un polsim d'humor i un toc d'excentricitat.

Si t'agrada el teatre, si creus que el teatre pot ser una eina interessant per a treballar a l'aula, per a espentar-nos a utilitzar el moviment, els gestos, el so i la paraula per a representar històries, idees, sentiments mentre aprenem tantes i tantes coses, aquesta és la teua oportunitat:

És doncs, un excel·lent recurs pedagògic que es pot aplicar a múltiples àrees; per això des de la Universitat d'Alacant hem engegat aquest títol, on oferirem formació sobre l'ús didàctic del teatre, capacitarem el professorat per a desenvolupar activitats teatrals des d'una perspectiva didàctica i facilitarem recursos per a elaborar textos i adaptacions per a treballar en l'aula.

Especialista en Didàctica del Teatre. El teatre en l'Aula


Universitat d'Alacant
Departament d'Innovació i Formació didàctica
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009835533012

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464